Skip to content
Derin Süt Logo Derin Süt Logo
  • ANA SAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • KURULUŞ VE TARİHÇE
    • MİSYON & VİZYON
    • KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI
  • ÜRÜNLERİMİZ
    • SÜT
    • BEYAZ PEYNİR
    • KAŞAR PEYNİRİ
    • MOZZARELLA
    • TEREYAĞ
    • KREMA
  • ÜRETİM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • KURULUŞ VE TARİHÇE
    • MİSYON & VİZYON
    • KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI
  • ÜRÜNLERİMİZ
    • SÜT
    • BEYAZ PEYNİR
    • KAŞAR PEYNİRİ
    • MOZZARELLA
    • TEREYAĞ
    • KREMA
  • ÜRETİM
  • İLETİŞİM
KURULUŞ VE TARİHÇEgokce2022-05-05T22:11:19+03:00

Kuruluş ve Tarihçemiz

Derin Tarım 1980 yılında Afyon’da kurulan bir aile şirketidir. Tarım ve hayvancılık üzerine sektöre ilk adımını atan Derince Süt, 1996 yılına kadar süt toplama ve yem ticareti ile markasının temelini atmıştır. Beyaz peynir, kaşar peynir ve mozzarella hattımızın bulunduğu fabrikamız 2009 yılında kurulmuştur. Afyon OSB’de bulunan tesis 10.000 m² açık alan, 8.000 m² kapalı alan ve  günlük 300 ton süt işleme kapasitesine sahiptir. Firmamızda ISO 22000 – ISO 9001 kalite belgeleri mevcuttur. Türkiye’nin çeşitli yörelerinden ve özellikle Ege bölgesindeki çiftliklerden temin edilen sütler, fabrikamızda ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun üretim yapılarak tüketiciye sunulmakla birlikte tarımsal hayvancılık ve süt ürünleri ithalat ve ihracatında sağlamış olduğumuz süt ürünleriyle ülkemize de katkıda bulunmaktayız. Nesilden nesle aktarılan hizmet anlayışı ile yıllardır üreticiden en iyisini alıp, tüketiciye en iyisini sunmaya çalışıyoruz.

0 272 217 03 03
[email protected]
Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde No:52 Afyon

© 2021 – All rights reserved. • Derin Sut

Page load link
Go to Top